Menu
Accessoires waar je niet op moet besparen

Het zijn dure tijden, dat weten we allemaal. Je hoeft alleen maar een voet over de drempel te zetten bij de supermarkt en je ziet dat de prijzen toch behoorlijk omhoog zijn geschoten ten opzichte van vorig jaar. En dan hebben wij het nog geen eens over de gas- en elektra rekening gehad waar we met angst en beven naar uit kijken. Besparen en bezuinigen is dan ook wat ons te doen staat. Niet onze favoriete bezigheid. Natuurlijk is het altijd goed om eens kritisch naar je uitgavenpatroon te kijken, maar er zijn ook zaken waarvoor wij aanraden de hand niet al te hard op de knip te houden. Welke dat zijn? Hier onze tips!

Een ongeluk zit in een klein…

We kennen het allemaal, je hebt een nieuwe telefoon bij je abonnement gekregen en bent er super blij mee. Hij is voorzien van de nieuwste functionaliteiten én een enorm stijlvol design. Een nieuw hoesje erom is dan ook niet wat je wilt misschien, tenzij dit natuurlijk een enorme eyecatcher is. Dit laatste raden we dan ook zéker aan om wel te doen, al kost dit een paar knaken extra. Telefoon accessoires zijn van die zaken waar je nooit spijt van krijgt, je hoeft je telefoon namelijk maar één keer goed te laten vallen en de kosten heb je er alweer uit!

Self care

Je kunt natuurlijk je zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen in gaan ruilen voor goedkopere varianten óf helemaal wegdoen, maar dit is een investering die je moet blijven doen. Het is wellicht niet direct een accessoire, totdat je nagels beginnen af te brokkelen door een vitaminetekort. Dan zul je zien dat je mooiste accessoires; Je zorgvuldig gelakte (gel) nagels opeens verdwijnen. Om ze dan weer helemaal ‘on fleek’ te krijgen, duurt een aantal maanden. Kortom, liever een potje dure nagellak minder en een potje goede vitamines meer!

Als het onder maar goed zit

Van een broek, shirtje of trui minder wordt niemand paniekerig. Je hebt ongetwijfeld een kast vól kleding en je kan dat ene fashion item ongetwijfeld wel missen. Maar er zijn zaken waar wij van mening zijn waar je wel vol op moet blijven investeren en dat is goed ondergoed én sokken. Wanneer jij opeens je goede kwaliteit ondergoed inruilt voor goedkope, synthetische alternatieven zul je zien dat je dit gaat merken. Het gaat knellen, opkruipen of zelfs irriteren. Daarnaast zijn goedkope alternatieven na een paar keer wassen vaak al zeer veranderd qua vorm en kwaliteit. Hier geldt echt; Goedkoop is duurkoop. Hetzelfde verhaal geldt voor panty’s en sokken, dit leed wil je jezelf niet aandoen!

Kortom, blijf ook in dure tijden investeren in jezelf. Koop liever iets minder maar wel goede kwaliteit dan ‘massa is kassa’ activiteiten. Uiteindelijk zul je goedkoper uit zijn. En sla vooral de koopjeshoeken niet over, deze kunnen je verrassen in dure tijden!

Terug naar Style tips