Menu
Accessoires tips voor mannen

Als het om herenmode gaat, wordt de rol van accessoires behoorlijk onderschat. Als je ooit een vraag hebt gehad over alles wat met herenaccessoires te maken heeft, ben je hier op de juiste plek. We hebben deze blogpost gemaakt om inzicht te geven en de wereld van accessoires voor mannen te openen.

Waarom accessoires?

Accessoires zijn niet alleen voor hippies of dansers; ze zijn voor iedereen. Je kunt verschillende accessoires aan je outfit toevoegen om hem trendy of stijlvol te maken. Hier zijn enkele handige tips die je misschien wilt uitproberen om je stijl op te bouwen!

Hoeden

Hoeden zijn vaak meer een statement item dan een subtiel accessoire. Misschien wil je direct een hele dosis persoonlijkheid toevoegen aan elke outfit? Draag je een muts om je hoofd warm te houden op een koude dag? Of draag je misschien een hoed om een bad hair day te verbergen? Welk type hoed je ook besluit te dragen, we garanderen dat het je hele look zal opfleuren!

Kies de juiste zonnebril

Zonnebrillen zijn het klassieke voorbeeld van een accessoire dat je look heel snel kan verbeteren. Er zijn twee belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste zonnebril. Allereerst moet je nadenken over de gelegenheid en of je ze Ć¼berhaupt nodig zult hebben. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je een zonnebril draagt die echt bij je gezichtsvorm past.

Riemen

Riemen zijn een alledaags accessoire voor veel werkende mannen. Riemen zijn ontworpen om je broek omhoog te houden, maar worden vaak gebruikt als mode statement. Probeer met verschillende kleuren en stijlen te experimenteren.

Horloge

Tegenwoordig dragen de overgrote meerderheid van de mannen die horloges dragen het als een accessoire - een sieraad dat hun stijl en uiterlijk verbetert. Een goed uitziend horloge kan je uiterlijk aanzienlijk verbeteren en ook passen bij de outfit die je draagt, en dit is, zoals gezegd, waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom mannen een horloge dragen.

Terug naar Style tips