Menu
9x Tropische print kleding

Het zonnetje is al een tijdje heerlijk aan het schijnen en wat past daar nou beter bij dan een vrolijke tropische print?! Wij zijn er in ieder geval helemaal fan van! Tropische print kleding geeft een happy gevoel en tijdens de zomer is dit natuurlijk ideaal. Onze favoriete items met dit vrolijke printje hebben wij hieronder voor je toegelicht en verzameld!

Badmode met een tropische print

Wellicht de makkelijkste manier om deze leuke print op te dragen, is als badmode. Een bikini met een leuk palmboom printje of een zwembroek met ananassen en watermeloenen erop zijn bijvoorbeeld super leuk. Een dagje aan het strand gecombineerd met zo'n printje zal voor het ultieme tropische vakantiegevoel zorgen!

Kleurrijke jurkjes, hemden en t-shirts

Leuk voor dames tijds een casual dag of een avond langs het water is een jurkje met een tropische print. Heren kunnen gaan voor een t-shirt of hemd met een stoere bloemenprint, gewoon gecombineerd met slippers en een simpele shorts of jeans. Een makkelijke doch vrolijke outfit, die niet allen stijlvol is maar ook super comfortabel!

Shorts en rokken met een vrolijke look

Hou je meer van effen on top en een feestje on the bottom? Ga dan voor een leuke shorts of rok met een tropische print. Palmbomen, fruit, bloemen of iets anders wat jij heel tropisch uit vind zien, doen het heel goed als print op shorts en rokken. Combineer deze met simpele sneakertjes, slippers of sandelen en een basic effen t-shirt.

Tropische print schoenen en accessoires

Vind je kleding met een tropische print too much? Ga dan voor accessoires of schoenen met een tropische print. Denk aan een zonnebril met een subtiele tropische frame, of een tasje met de meest kleurrijke mooie bloemen erop. Qua tropische print schoenen kun je gaan voor espadrilles, slippers, sandalen, sneakers of zelfs pumps. Dit soort items vrolijken gemakkelijk je look op!

We <3 tropische prints! Hieronder vind je dan ook 9 van onze favoriete tropische items! Bekijk deze gauw, kies ook jouw favorieten en have fun shopping ;)))

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!