Menu
9x Oversized jas

Hoe groter hoe beter! De oversized jassen zijn niet te ontbreken dit seizoen. Overal op straat worden ze gespot en ze zijn ook heel lastig om te vervangen omdat ze zo comfy zijn! Lees hieronder meer over de bekendste oversized jasjes en welke je zeker moet hebben.

Teddy

De oversized teddy jas is misschien wel een van de bekendste trends van het najaar. De meeste teddy coats zijn oversized, dus ze bepalen het merendeel van de outfit. Combineer ze dan ook niet met teveel poespas eromheen. Een simpele jeans er onder en een leuk laarsje of een sneaker staat al super trendy! Ze stralen echt warmte uit, wat niet heel gek is. De teddy coat is helemaal bedekt met een heerlijk warme volle vacht, waardoor jij het nooit koud zult hebben. Het is net een heerlijke warme grote deken die je met je mee draagt de deur uit. Het fijne aan deze jas is ook dat je niet op je figuur hoeft te letten, omdat hij zo oversized is vallen al jouw imperfecties in het niets en straal je altijd!

Denim

De oversized denim jas is de perfecte tussen jas wanneer het seizoen omslaat. Dit komt omdat de spijkerjas een tijdloos item is, en overal wel bij matched. De oversized denim jack staat net wat stoerder dan de slim fit, wat hem erg leuk combineert met een stoere sneaker en een wijd t-shirt. Probeer ook eens denim op denim, of wijd op wijd! Het kan tegenwoordig allemaal.

Puffer

De oversized puffer jackets zijn ideaal voor elke gelegenheid. Ze komen daarom ook in alle kleuren! Ze zijn een echte must have geworden sinds afgelopen najaar en ongetwijfeld onmisbaar in de volgende najaarscollectie. De clue bij deze puffer jacket is dat ze er heel dik uit zien, maar het materiaal is in feite heel dun en het ademt lekker door. Hierdoor kan jij hem nog langer blijven dragen, zelfs in het voorjaar met een leuk topje eronder.

Terug naar Must haves