Menu
9x festival musthaves

Naast de lente is ook het festivalseizoen weer begonnen. De perfecte gelegenheid om samen met je vrienden en vriendinnen te genieten van jullie favoriete muziek en te dansen in de leukste outfits. Want ook daar draait het bij festivals om; verschijnen in een té leuke outfit. Ben jij klaar om de leukste festivals weer te bezoeken? Hierbij 9x festival musthaves waarmee jij aankomende festivals zeker zult shinen.

Fringe

Fringes zijn al jaren favoriet tijdens festivals en ook dit seizoen kun je zeker een fringed exemplaar aan. Rokjes, jasjes, jurkjes, tassen en zelfs schoenen met fringes; het kan allemaal.

Metallic

Val lekker op met een metallic rokje, jurkje of een paar gave metallic schoenen en shinen maar op de leukste festivals. Lees hier hoe je de metallic trend draagt voor wat extra outfit inspiratie.

Kimono

Een kimono is het perfecte jasje voor een festival. Lekker luchtig, trendy en stijlvol tegelijk. Vooral kimono's met bloemenprints zijn dit seizoen helemaal hot.

Shorts met printjes

Combineer een short met print met een effen shirt en je outfit is festival proof. Een paar leuke loafers of laarsjes eronder en je bent ready to go!

Tuinbroeken

Tuinbroeken zijn weer helemaal terug van weggeweest en dan vooral de korte variant. Handig voor op een festival als je toch liever niet voor een jurkje of rokje wilt gaan. Draag er een leuk shirtje onder en je festival look is al compleet.

Wijde broeken

Draag een lekker luchtige wijde broek met een paar stoere sneakers of sandalen eronder en dans de sterren van de hemel met die lange benen, want deze broek laat je benen optisch langer lijken.

Borduursels

Ook borduursels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Op jasjes, broeken, rokjes, tassen en zelfs schoenen vinden we borduursels terug. Een gehaakte top of denim short met borduursels: het kan allemaal.

Witte jurkjes

Naast the little black dress is nu ook de witte jurk een upcoming item. De perfecte look voor je favoriete zomerse festival en je kunt 'm combineren met vrijwel alles.

Mini bags

Een mini rugzak, schoudertasje of fanny pack; ze zijn allemaal praktisch, stijlvol én maken je outfit helemaal af.


Welk festival musthave is jouw favoriet? Kies je favoriete items en je bent ready voor aankomend festivalseizoen. Have fun!

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.