Menu
9x een trendy wollen jas

De winter is nog steeds in volle gang en met temperaturen die onder de nul graden zitten, is een warme jas essentieel. Zo kun je lekker warm op pad. Een winterjas wil je natuurlijk ook in de laatste mode trends kopen zodat je er niet alleen warm maar ook trendy bij loopt. Een jas die dit jaar erg populair is, is de wollen jas.

Op diverse manieren te combineren

Kies jij ervoor om en jas van wol te kopen? Dan kun je deze op diverse manieren combineren. Als eerste is deze jas perfect om een klassieke of nette look af te maken. Je ziet daardoor vele lange wollen jassen die aangeboden worden.

Daarnaast kun je deze jas ook goed combineren bij een sportievere look. Kortere modellen zijn erg goed te combineren met een sportieve outfit. Draag de jas bijvoorbeeld op een stoere jeans met je favoriete sneakers. Hierdoor creëer je een “losse” look die het dit jaar erg goed doet.

Als laatste is deze jas ook erg goed te dragen op een casual outfit. Meestal wordt er gekozen voor een jas in een rustige kleur zoals blauw, zwart of grijs. Hierdoor kun je hem op bijna iedere outfit dragen en kan deze dus ook op een casual outfit gedragen worden.

Waarom voor deze jas kiezen

Een wollen jas heeft vele voordelen. Je kan hem op vele outfits combineren. Dit is niet het enige voordeel dat de jas biedt. De jas is namelijk ook waterafstotend maar verliest het ademend effect niet. Op deze manier is de jas heerlijk warm en kun je hem tijdens die vervelende regenbuien ook gewoon blijven dragen.

Een ander groot voordeel is dat de jas lang mee gaat. Dit kan zelfs meerdere jaren zijn wanneer je de jas goed onderhoud. Dit voordeel heeft ook met de jas zelf te maken. Wol is namelijk een vezel die erg slijtvast is.

Als laatste is deze jas ook heerlijk winddicht zodat jij op de fiets of tijdens flinke windvlagen het warm houdt.

Ga voor een grijze wollen jas

Tegenwoordig vind je vele verschillende soorten in deze jas. Zo vind je niet alleen de korte maar ook de lange wollen jas. Echter is de meest voorkomende kleur voor deze jas nog steeds grijs. Een wollen jas voor heren is perfect wanneer je graag een jas hebt die op vele outfits te combineren is. Een grijze wollen jas zorgt voor een chique look. Let wel op welke kleuren je gebruikt in de rest van je outfit. Zorg dus dat je jas bijvoorbeeld aansluit op de kleur van je pantalon, schoenen of zelfs je accessoires.

Niet alleen voor mannen zijn er genoeg van deze jassen te vinden. Je vindt namelijk ook vele wollen jassen voor dames. Deze zijn vaak in vele verschillende kleuren te vinden. Van pastel kleuren tot aan de donkere kleuren, het kan niet gek genoeg en er is wel ergens een jas in te vinden. Ook hier geldt dat je moet kijken naar welke kleuren jij in de rest van je outfit hebt. Op deze manier maak jij een mooi kleurpalet en zal je wollen jas voor dames perfect aansluiten op de rest van je look.

Vind hier je favoriete wollen jas voor heren of dames en ga warm de koude dagen door!

Terug naar Shopping