Menu
8x musthave lentejassen van 2017

De lente is weer begonnen en dat betekent maar één ding: tijd voor een garderobe switch! De koude dagen maken langzaam maar zeker plaats voor de zon en daar worden wij héél vrolijk van. Ruil je meest dikke winterjas maar in voor een lentejas waarmee jij deze lente zeker zult shinen. Welke lentejassen favoriet zijn dit voorjaar? Wij geven je de 8 leukste musthave lentejassen voor dit seizoen. En om het voor jou extra makkelijk te maken hebben wij alvast de leukste jassen uit onze shops voor je op 'n rij gezet. Go get yours!

Bomberjack

Bomberjacks doen het al een tijdje goed in de modewereld en blijven ook zeker dit voorjaar een echte musthave. Doe dit voorjaar lekker gek en ga voor een bomber met een opvallend printje in plaats van casual groen of zwart. Makkelijk te combineren en zit ook nog eens heel lekker! Wat wil je nog meer?

Dunne parka

Ze hebben het beeld van een saaie regenjas helemaal weggenomen en zijn vooral in de winter een echte trend: parka's. Naast de wintervariant zijn dunne parka's voor de lente ook helemaal hot. Het is de ideale jas voor een regenachtige lentedag want deze jas kan zeker tegen een stootje.

Denim jack

Een denim jack is ideaal voor de lente; niet te dik maar ook niet te dun. Tegenwoordig zijn lange spijkerjasjes, damaged denim jacks en spijkerjasjes met prints of teksten helemaal in. Het kan allemaal dit voorjaar want niets is te gek. Wij zijn fan!

Blazer

Een blazer hoort zeker bij de populaire lentejassen die we veel gaan zien dit voorjaar. Het is niet echt een jas maar valt prima te combineren met een warmere trui eronder tijdens koudere dagen. Zowel lange als korte modellen zijn trending en hetzelfde geldt voor verschillende kleuren. Een blazer straalt klasse en vrouwelijkheid uit. Daar houden wij van!

Bikerjack

Zo ongeveer iedere vrouw heeft er wel eentje van in haar kast hangen: een bikerjack. Vooral zwarte bikerjacks zijn al jaren in de mode en lijken ook nooit meer te verdwijnen. Kies dit voorjaar voor een lekkere felle kleur of ga voor de witte variant. Dit jasje valt overal mee te combineren en geeft een stoere uitstraling aan je look.

Kimono

Nog zo'n jasje welke makkelijk te dragen is tijdens een mooie lentedag. Ook een kimono is niet echt een jas maar zit wel heel comfortabel en valt makkelijk te combineren. Vooral kimono's met bloemenprintjes zijn on-trend dit voorjaar. Kies jouw favoriet en shinen maar!

Legerjasje

Hou je van stoer? Probeer dan zeker eens een legerjasje. We zien dit jasje al een tijdje in de modewereld voorbij komen en blijft ook zeker dit voorjaar een echte musthave.

Trenchcoat

And last but zeker not least: de trenchcoat. Deze jas is echt al jaren een trend en ook zeker deze lente mag 'ie niet aan je garderobe ontbreken. Maak je look af met een trenchcoat en je outfit ziet er meteen super classy uit.


Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.