Menu
8 Voordelen van hoge hakken dragen

Hoge hakken. Wij vrouwen houden ervan! Ze zijn prachtig, maar tegelijkertijd kunnen we niet tegen de pijn die erbij komt spelen en dus proberen we ze te vermijden. Toch zijn er ook voordelen aan het dragen van deze schoonheden. Geloof je het niet? Hieronder staat een lijstje met de top voordelen die hakken dragen met zich meebrengt!

Ze verbeteren je houding

Hoge hakken kunnen helpen je houding te verbeteren. Je gaat namelijk een stuk rechter staan als je ze draagt. Je zult je ook veel zelfverzekerder voelen omdat je hakken draagt, maar wat nog beter is, is dat je dit dan ook uitstraalt.

Aantrekkelijkheid schiet de hoogte in

De meeste mannen vinden vrouwen met hakken heel leuk om naar te kijken. Sowieso zie je er zelfverzekerder uit en dat maakt aantrekkelijker. Ook ga je met hakken aan anders lopen, je heupen gaan namelijk een beetje heen en weer wiegen. Dit loopje met hakken is wat de meeste mannen dus verleidelijk vinden.

Gezond voor je spieren

Door hakken te dragen, train je de spieren in je dijen, je benen, je billen en je bekkenbodemspieren! Mocht je dus geen tijd of zin hebben om te gaan sporten? Trek een paar mooie high heels aan en start je work out maar!

Copenhagen Damesschoenen enkellaarsjes Copenhagen Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 182,00.- Bekijk product
Sendra Damesschoenen enkellaarsjes Sendra Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 156,00.- Bekijk product
Paul Green Damesschoenen enkellaarsjes Paul Green Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 189,95.- Bekijk product
Floris van Bommel Damesschoenen enkellaarsjes Floris van Bommel Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 138,00.- Bekijk product

Heels are slimming

Zwart kleedt af, dat weet iedereen. Doe er een paar hakken onder en je zult je verbazen hoe deze je lichaam veranderen en je er ook slanker uit laten zien! Zo hoeven die laatste paar extra kilo's niet je gedachten over te nemen als je je aankleedt 's morgens. Verberg ze eventjes met een paar mooie hakjes!

Kleine dames

De uitdrukking 'klein maar fijn' klopt natuurlijk helemaal, maar soms kan het ook fijn zijn net een beetje langer te zijn. Zijn al je vriendinnen een stukje langer? Doe een paar hakken aan, niemand hoeft dan ook op haar tenen te staan of juist te hurken voor de groepsselfie! Ook valt het op dat je ze aanhebt, als je normaal gesproken geen hakken draagt, dus zul je sowieso wel complimentjes krijgen op je look die dag.

Femininiteit

Zelfs met de stoerste hakken kun je je outfit net wat vrouwelijker maken. Je straalt dan sexappeal en girl power uit!

Mooie langere benen

Vind je dat je korte benen hebt of geeft die ene outfit alleen zo'n illusie? Doe een paar high heels eronder aan en je zult zien, vooral als je een jurkje aanhebt, dat je benen er prachtig lang uitzien.

Easy combineren

Jeans, rokken en jurken; wat je ook aanhebt, een paar hakken kunnen elke soort outfit afmaken! Gave laarsjes onder een schattig jurkje of prachtige stiletto's onder een skinny jeans; met een mooi paar hakken kun je alle kanten op, wat de rest van je look ook is!

Terug naar Must haves