Menu
8 jassen die in elke kast zouden moeten hangen!

Jassen kunnen als een investering gezien worden. Deze 8 soorten zijn staples die iedere vrouw zou moeten hebben. Vind van elke soort één jas die perfect voor jou is en maak je garderobe af!

Leren jasje

Een leren jasje is sowieso een basic item. Een echt leren jas gaat langer mee dan een van kunstleer, daarom is investeren in een echt leren jasje misschien een goed idee. Dit hoeft trouwens niet eens heel duur te zijn, je kunt ze onder de €150,- al vinden!

Spijkerjasje

Je kent het denim jasje wellicht als lente of zomer item. Maar ook in de winter, mits het niet té koud is, kun je een gaaf denim jasje rocken. Je doet er gewoon een warme dikke trui onder!

Camel kleurig

Camel is een kleur die bij iedereen past. Ongeacht je huidskleur, haarkleur of oogkleur, camel maakt elke outfit af en geeft een stijlvolle uitstraling.

Fake fur

Deze musthave jas heb je natuurlijk ontzettend vaak al gezien. Een imitatiebontjas in allerlei kleuren en vormen. Zo'n jas is lekker warm, maar ook heel modieus. Schaf hem aan in een felle of neutrale kleur. Of met een motiefje om lekker extra op te vallen.

Bomber

Een bomber jasje is de perfecte tussenjas. Als het niet koud en niet warm is, is een bombertje de oplossing. Kies er eentje in een kleur die goed aansluit bij ongeveer je hele garderobe.

Trenchcoat

Een trenchcoat is dé jas die je nodig hebt voor al je vrouwelijke looks. Een Burberry trench kennen we allemaal, maar lichtbeige is niet de enige optie! Zwart, navy blue of rood staan ook heel mooi.

Statement

Je moet er op zijn minst 1 hebben: een gave statement coat. Hiermee kun je namelijk eenvoudig zelfs de 'saaiste' outfit helemaal tof maken! Schaf er een aan met een wilde print of een apart model. Lekker opvallend!

Nette jas

Een nette jas heb je echt nodig, dat is duidelijk. Voor een sollicitatie of gewoon over een jurkje omdat het mooi staat, veelzijdig is een net jasje sowieso. Qua kleur kun je doen wat je wilt, maar zwart, wit of grijs is misschien het netst.

Shop hieronder onze favoriete jassen picks!

Terug naar Must haves