Menu
6x manieren om panterprint te dragen

Panterprint: al jaren favoriet in modeland en waarschijnlijk zal deze print ook nooit meer verdwijnen. Een gewaagd printje waarmee je een basic outfit echt een stijlvolle touch kunt geven. Maar hoe combineer je deze print zonder dat je volledig de mist in gaat? 'Less is more' is één van de belangrijkste regels waarmee je rekening moet houden tijdens het dragen van deze print. Wij geven je 6 handige manieren om panterprint te dragen waarmee jij binnen no-time je favoriete printje draagt als een echte pro. Watch & learn!

Houd het simpel

Combineer geen opvallende items zoals glitter en metallics met panterprint. Je look wordt dan al snel too much en dat willen we juist voorkomen. Ga liever voor basic kleuren en materialen waardoor de panterprint er juist subtiel uitziet. Mocht je toch liever willen combineren met een andere print, ga dan voor de streepjesprint. Streepjes en panterprint matchen erg mooi met elkaar zonder dat het allemaal teveel wordt.

Rokjes

Een panterprint rok gecombineerd met stoere bikerboots en een basic shirt of jasje is een perfecte combinatie die het altijd goed doet. Door juist stoere boots onder het rokje te dragen creëer je een relaxte look zonder dat het een tikkeltje ordinair wordt.

Panterprint schoenen

Ga jij liever voor safe? Dan zijn schoenen met panterprint dé oplossing als je toch graag deze print wilt dragen. Maak je casual look af met een paar panterprint schoenen waarmee je nonchalant laat zien dat je zeker wel op de hoogte bent van de laatste trends! ;-)

Leopard jasjes

Ook weer zo'n fijn item waarmee je iedere outfit leuker maakt: een panterprintjas. Valt makkelijk te combineren en geeft je outfit ook nog eens een fashionable touch. Jasjes in deze print zien we in allerlei varianten voorbij komen: faux fur, bikerjacks, wollen jassen, mantels en zomerjassen. We love it!

Broeken

Een panterprintbroek is een echte eyecatcher. Combineer 'm daarom met een leuk zwart of wit shirtje om het geheel in balans te houden. Draag er bikerboots onder om je look stoer te maken of ga juist voor hakken waardoor je look ineens chique wordt. Erg handig zo'n broek!

Accessoires

Durf jij een panterprint nog niet aan maar vind je 'm wel hartstikke mooi? Ook dan kun je deze print evengoed toevoegen aan je outfit. Ga voor een zonnebril, sieraden of tasjes met deze print om je look nét wat specialer te maken.

Verder doet een panterprint in combinatie met een jeans het altijd goed. Stoer, vrouwelijk én stijlvol. Wij zijn fan!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.