Menu
6 Must have zomer tops!

De voorbereiding op de zomer is vast al begonnen, zeker met deze afgelopen warme dagen. Dit betekent dus ook dat je nieuwe items aan het shoppen bent! Tijdens hete zomerdagen wil je natuurlijk super comfy zijn, maar dit betekent niet dat dit niet stylish kan. Wij hebben 6 soorten must have zomer tops voor jou op een rijtje gezet. Deze zijn geschikt voor diverse gelegenheden tijdens mooie warme dagen, waardoor elke soort zeker handig is om te hebben!

Graphic t-shirt

Een graphic t-shirt is een ideale zomer top, omdat deze zo goed als overal mee te combineren is. Een gewoon t-shirt zonder opdruk is natuurlijk ook leuk, maar tegenwoordig zijn er ontzettend veel toffe graphic t-shirts te vinden. Zo'n old skool graphic tee is dus zeker ook in jouw stijl te vinden!

Off the shoulder zomer tops

Een beetje sexy mag altijd en met een off shoulder topje laat je net genoeg huid zien. Een topje dat los hangt staat heel leuk op bijvoorbeeld en denim shorts of een skinny jeans. Dames die niet zo graag hun borsten benadrukken, maar toch voor een verleidelijkere look willen gaan, kunnen dus gemakkelijk kiezen voor een sexy blote schouder!

Wrap blouse

Super trendy is ook een wrap blouse. Het is namelijk een zomer top die lekker los en luchtig is. Ook kun je deze tegenwoordig vinden in talloze soorten, kleuren en maten. Heerlijk comfortabel en zeker stylish!

Open rug zomer tops

Net als dat een off shoulder top heel sexy kan zijn (zonder boobs te showen), kan een topje met blote rug dat ook. Je rug vertoon je niet zo snel, maar tijdens de zomer is dit zeker leuk! Ook is het fijn luchtig, waardoor je het niet zo snel te warm krijgt! Combineer deze simpel met een rokje of broekje!

Camisole

Een camisole is iets wat je sowieso wel in je kast hebt liggen. Het is namelijk een basic die super makkelijk over, onder of op een andere manier te combineren is met diverse items. Draag tijdens de zomer een simpele camisole met een jeans of denim short. Is het net niet warm genoeg daarvoor? Draag je camisole dan onder een open bloes, een leren jack of spijkerjasje. Super makkelijk!

Kanten zomer tops

Een kanten topje moet je zeker hebben! Over een camisole heen, een leuke bralette, of je bikinitop? Het kan allemaal! Als de stof niet te erg doorschijnt, is een kanten zomer top ook makkelijk te combineren voor diverse gelegenheden. Daarnaast geeft het stofje ook een heerlijk zomers en lief gevoel!

Shop hieronder onze favoriete zomer tops gemakkelijk! Have fun ;)))

Terug naar Must haves