Menu
5x kleding musthaves die iedere man in zijn garderobe moet hebben

De meeste mannen denken vaak erg praktisch als het aan komt op kleren kopen. Ze kopen liever vijf keer dezelfde jeans dan dat ze mee gaan in de laatste modetrends. In dit artikel laten we je de beste kleding musthaves voor mannen zien. Deze items zijn eindeloos te combineren en tijdloos te dragen!

De verschillende kleding musthaves

Een (wit) overhemd

Met een (wit) overhemd ga je nooit de mist is. Dit item is zowel zakelijk als casual te dragen. Investeer in de kwaliteit, zo blijft hij langer mooi en gaat hij langer mee. Draag het overhemd in een formele gelegenheid onder een colbert of op een Chino. Voor een casual look combineer je hem met je sneakers en een jeans.

Effen (wit) t-shirt of polo

Een man kan niet genoeg basic shirts in zijn kledingkast hebben. Door te investeren in goede effen shirts of polo’s kun je er jarenlang plezier van hebben. Draag hem onder een jasje of op je favoriete jeans. Wanneer je kiest voor een kleurtje let er dan wel op dat deze vaak modegevoelig zijn. Je kunt natuurlijk altijd gaan voor een veilige kleur als zwart, wit, grijs of navy.

Pullover

Een pullover is een echte kleding musthave voor in je kast. Combineer hem op de koude winterdagen over een mooie blouse of draag hem in de lente als het ‘s avonds nog wat frisser is. Heb jij een ronder gezicht? Ga dan voor een V-hals. Bij een smaller gezicht kun je gaan voor een ronde hals.

Leren jack

Dit item heeft volgens mij weinig uitleg nodig. Een leren jasje gaat nooit uit de mode! Investeer in een leren jasje en het item kan je hele leven mee. Combineer het jasje met een effen shirt en een mooie jeans, maak de outfit af met je favoriete schoenen en je hebt de perfecte outfit!

Beanie

Perfect voor de wintermaanden: een beanie. Het item is perfect voor een bad hair day, wanneer je geen tijd had om je haren te doen of gewoon om je oren warm te houden natuurlijk. Maar naast dat het item functioneel is, is het ook nog eens hartstikke stijlvol!

Draag waar jij je fijn in voelt!

Naast de bovenstaande vijf items zijn er natuurlijk nog vele andere kleding musthaves voor de mannelijke kledingkast. Zo draag jij graag een colbert en je beste vriend een spijkerjas. Stijl is hartstikke persoonlijk. Het belangrijkste is dat je kleding draagt waar jij je fijn in voelt! Shopping tips nodig? Wij helpen je graag, lees ons artikel Shopping tips voor mannen!

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.