Menu
5x de perfecte jeans voor de zomer

Tijdens deze warme dagen wil je 't liefst in je meest comfortabele beach wear rondlopen, maar helaas kun je niet overal in zo'n outfit verschijnen. Wat het dan wel altijd goed doet? Een jeans. Kort, lang, wit, denim of wat dan ook: ook in de zomer zijn er een aantal jeans waar je lekker comfortabel én stijlvol tegelijk mee voor de dag kunt komen. Benieuwd welke 5 jeans dit zijn? Je leest het hieronder. Get inspired!

Gekleurde jeans

Lente en zomer betekent zon en dat betekent maar één ding: vrolijke kleuren! Ga dit seizoen voor een jeans in de trendkleuren lila of roze en ook alle andere kleuren mogen gezien worden.

Wide-leg jeans

Eens even iets anders dan zo'n strakke jeans? Probeer de wide-leg eens! Heerlijk comfortabel én lekker luchtig tijdens warme dagen. En zeker ook niet verkeerd: deze broek laat je benen optisch langer lijken. Wij zijn fan!

Witte jeans

Natuurlijk kunnen we de witte jeans niet vergeten. Deze jeans doet het namelijk altijd goed met iedere kleur en zorgt meteen voor een zomers tintje aan je outfit. Heb jij er nog geen in je kast liggen? Voeg 'm dan snel toe aan je garderobe want dit seizoen zul je 'm ongetwijfeld nodig hebben!

Jeans met borduursels

Jeans met geborduurde bloemen, sterren of wat dat ook: het kan allemaal dit seizoen. Net even iets anders dan die standaard jeans en zorgt meteen voor 'n zomerse look. Hier word je toch meteen vrolijk van?!

Detailed jeans

Waar je vroeger die te lange broek veel te vaak over de grond sleurde en uiteindelijk weg kon doen door de rafels aan de onderkant, gaan we nu juist op zoek naar broeken met rafels. Ze zijn al 'n tijdje niet meer weg te denken uit het modebeeld en zo ook deze zomer. En wil je een nog net wat meer zomers tintje aan je jeans geven, ga dan voor een jeans met kwastjes aan de onderkant. Schattig, kleurrijk en vooral héél zomers. We love it!


Welke jeans is jouw favoriet dit seizoen? Voor het gemak filterden wij alvast de leukste jeans voor de zomer uit onze shops zodat jij alleen nog maar je favoriet hoeft te kiezen. Happy shoppings!

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.