Menu
5x de leukste sieradentrends van 2017

Het is dé accessoire om je outfit mee af te maken en waarschijnlijk heeft iedere vrouw er dan ook een hele collectie van in huis: sieraden! Oorbellen, armbanden, kettingen en ringen we hebben ze allemaal. Ook op het gebied van sieraden hebben we weer nieuwe trends gespot. Oversized oorbellen, statement kettingen en minimalistische sieraden; we zien het dit seizoen weer allemaal voorbij komen. Benieuwd welke trends we dit jaar veel gaan zien? Om het voor jou extra makkelijk te maken hebben wij alvast de leukste sieraden bij elkaar geshopt. Happy shoppings! :-)

Chokers

Deze strak aansluitende ketting stamt uit de jaren '90 en maakte vorig jaar zijn comeback. Sindsdien is de choker niet meer weg te denken uit het modebeeld en is het een echte hype. Van leer tot fluweel en van basic tot steentjes. De choker is er in alle vormen, kleuren en materialen en zullen we dit jaar ook veel blijven zien.

Big, bigger, biggest

Minimalistisch wordt ingeruild voor oversized onder het motto: the bigger, the better. Vooral grote en opvallende oorbellen zijn een echte trend dit jaar. Ga je voor een look met echte eyecatchers van oorbellen? Probeer dan de rest van je look wat rustiger te houden.

Ook glinsterende sieraden zoals grote oorbellen, kettingen en ringen mogen dit jaar weer gezien worden. Time to shine!

Layered kettingen

Hou jij meer van minimalistisch en heb je liever geen statement? Dan is de layered ketting echt iets voor jou! Draag meerdere kettinkjes tegelijk in een soort laagjes en je creëert een layered effect.

Hoops

Ook deze trend kennen we van de jaren '90 en komt nu weer helemaal terug. Grote oorringen zijn dit jaar weer helemaal hot. Ga eens op zoek in je sieradencollectie want wie weet vind je ergens nog een paar hoops die je een aantal jaar geleden non-stop hebt gedragen!

Art jewellery

Maak een echt kunstwerk van je look door art-school sieraden te dragen. Dit zijn sieraden in grafische vormen, strakke lijnen en vernieuwende materialen. Draag een leuk grafisch oorbelletje of een opvallende arm cuff, want ook de armbanden mogen weer gezien worden dit jaar.

Verder kun je helemaal los gaan met sieraden door ze veel te combineren. Draag een aantal minimalistische ringen bij elkaar of doe eens gek met wat kettinkjes. Ook je oor versieren met veel mini oorbelletjes blijft een trend en zorgt voor een echte ear party.

Terug naar Trend watch