Menu
5x accessoires trends voor zomer 2017

Een leuke tas, zonnebril of sieraad; accessoires maken je outfit vaak helemaal af. Ook voor in de zomer zijn er veel accessoires die je outfit net dat beetje extra geven. Wij zetten de trends op het gebied van accessoires voor zomer 2017 voor je op 'n rij. Get inspired!

Hoeden

Hoeden beschermen je gezicht niet alleen tegen de felle zon, maar zorgen ook voor een stijlvolle look. Een hoed voor een lekker dagje aan het strand of voor overdag met je favoriete outfit: het kan allemaal.

Mini tasjes

Voorkom dat je tijdens warme zomerdagen te veel onnodige spullen meesjouwt en kies daarom voor een mini bag. Mini bags zijn al een tijdje helemaal hot en blijven ook deze zomer on trend. Handig tijdens warme dagen wanneer je echt geen zin hebt om te veel spullen mee te sjouwen én het perfecte accessoire om iedere outfit mee af te maken.

Zonnebrillen

En natuurlijk mag ook een gave zonnebril niet ontbreken tijdens warme zomerdagen. Geometrische brillen, oversized, cat-eye en allerlei kleuren en prints mogen ook deze zomer gezien worden. Lees hier de zonnebriltrends voor deze zomer en je loopt er fashionable bij.

Suncords

Maak je zonnebril extra trendy door er een leuke suncord aan vast te binden en je outfit straalt meteen iets zomers uit. Ga voor een leuke suncord met veertjes, steentjes, hangers of andere versiersels en shinen maar!

Bandana's

Een bandana maakt je look niet alleen compleet, maar houdt ook je haar uit je nek en geeft je een lekker luchtig kapsel tijdens warme zomerdagen. We zien deze trend in allerlei kleuren, prints en modellen want niets is te gek deze zomer!


Welke trend is jouw favoriet?

Terug naar Trend watch