Menu
5 winterbasics die iedereen moet hebben

Mocht jij nu een klein budget hebben of gewoonweg weinig ruimte hebben voor je kleding, dan kun jij gaan voor een minimale kledingkast waar je het maximale uit haalt! Voor vele vrouwen klinkt dit meer als een opgave dan echt iets wat ze kunnen doen. Jij vraagt je natuurlijk af, hoe ga je een modeseizoen door als je zo weinig kleding hebt?!

Dit kan niet als je alle kledingitems koopt die waarschijnlijk maar een seizoen mee gaan omdat het daarna niet meer modebewust is. Maar je kan wel gaan voor een aantal winterbasics zodat je naast deze 5 basics je andere kleding kunt combineren. Zo bespaar jij op vele aankopen omdat deze basics vele jaren mee gaan. Wij zetten deze 5 basics even voor je op een rijtje.

Een zwarte jeans

Deze is denk ik wel bekend bij iedere vrouw en man. Een winter is niet compleet zolang jij geen zwarte jeans hebt gedragen. Je kan deze zwarte jeans natuurlijk makkelijk combineren met je andere kleding en alle kleuren passen op deze jeans.

Een oversized trui of sweater

In dit item kun jij je in de winter helemaal in verstoppen. Je bent lekker warm terwijl je outfit toch casual en leuk is! Je kan gaan voor een trui met of zonder col en daarnaast kun je er ook voor kiezen om een lange of kortere trui aan te trekken.

Een lange winterjas

Die leren jasjes kunnen terug de kast in! Ik moet toegeven dat ik het ook jammer vind, maar in de winter heb je natuurlijk niks aan die jasjes. Ze zijn te koud en al je lange vesten hangen onder je jasje uit. Het is dus verstandig om een goede lange winterjas aan te schaffen. Zo loop jij er modebewust maar vooral heerlijk warm bij deze winter!

Een goede enkellaars

Dit klinkt alsof het heel makkelijk is om een goede enkellaars te vinden. Maar je vindt niet snel een goede platte enkellaars die een goed profiel heeft. Je hebt dit profiel echt wel nodig nu het kouder wordt en gaat vriezen, aangezien je echt niet op je gezicht wilt vallen. Daarom moet je voor een enkellaars gaan die er leuk uitziet maar er ook voor zorgt dat jij stevig met beide voeten op de vloer staat!

Winteraccessoires

Oké, dit is heel logisch. We know. Maar het is wel belangrijk dat je deze in huis hebt omdat je natuurlijk niet dood wilt vriezen in de kou. Daarnaast is het bijna onmogelijk om maar één winteraccessoire aan te schaffen aangezien je handen, hoofd en nek warm gehouden moet worden. Het is voor ons dus echt niet erg als jij meerdere mutsen, sjaals en handschoenen in je kledingkast hebt liggen! Zo kun jij je outfit extra oppimpen!

Terug naar Style tips