Menu
5 styling tips voor de corset top

Nadat we ons massaal gehuld hebben in de meest comfortabele loungewear tijdens de pandemie lijkt de zomer hét seizoen te zijn om weer wat huid te showen! Onze favo celebs en influencers verschijnen steeds vaker in items welke initieel bedoeld waren als ondergoed of lingerie. Denk zo aan de slipdress, bralettes en nu ook de corset top. Nu kan deze trend een beetje tricky zijn om te stylen, je wilt er namelijk niet bijlopen alsof je net uit de club komt gestrompeld om 12 uur ‘s middags. Daarom geven wij jou 5 styling tips om de corset top helemaal te rocken deze zomer!

1. Style je corset top met baggy jeans

Dol op een echte streetstyle look? Draag je corset top dan alla Bella Hadid en combineer deze met een gave baggy jeans en witte sneakers. Ga voor ripped jeans of een clean wide leg jeans om zo een relaxed fit te bereiken. Omdat de broek van zichzelf erg los zit gaat dit perfect samen met de strakke, iet wat sexy fit van de corset top. Een neutrale kleur als wit of zwart is hierbij aan te raden om de look clean en rustig te houden.

Wil je helemaal als de hotste celeb over de straten gaan? Draag dan een leren blazer over je look op koudere dagen.

2. Combineer je corset top met een oversized overhemd

Het witte overhemd is het laatste jaar weer veel gespot. Waar sommige meiden dit item zo uit vriendliefs kast konden trekken zijn ook de winkels er momenteel mee gevuld. Dat komt goed uit aangezien het witte oversized overhemd perfect samengaat met een zwarte corset top. Draag er een zwarte of een leren broek onder en voilà, je zou bijna over de catwalk kunnen met je nieuwe look.

3. Laag je corset top over een T-shirt dress

Hoewel de T-shirt dress vaak relatief figuurloos is met een relaxed fit brengt de corset top daar verandering in. Ook voor deze style draag je een witte of zwarte corset top over je outfit heen. Door de strakke fit krijgt je T-shirt dress direct meer figuur en een iet wat sexy vibe. Om de relaxed look te behouden combineer je je corset top met een paar gave combat boots of rijglaarsjes.

Tip: Fan van de look maar geen corset top in huis? Ga dan voor de corset belt en krijg hetzelfde effect!

4. Koop je corset top in een co-ord outfit

Wil jij niet moeilijk hoeven doen over de styling en ga je voor een uber cute look? Ga dan op zoek naar een corset top met matchende rok of short. Co-ord outfits zijn totaal in deze zomer en daarbij besparen ze heel wat gemix en gematch in je kledingkast.

5. Ga voor een sexy look met de corset tops van Victoria Secret

Ga jij met je look liever voor een sexy vibe? Dan zijn de corset tops van Victoria Secret perfect voor jou. Met een prachtig doorschijnende body en kanten versieringen val jij zeker op! Draag de Victoria Secret corset top met een satijnen rok voor je favoriete date night óf ga juist voor een leren broek om te stappen met de meiden.

Wij zijn in ieder geval super exited met deze sexy zomertrend en kunnen niet wachten om onze favo looks te dragen!

Terug naar Style tips