Menu
5 nieuwe manieren om je basic blazer te combineren

Iedere vrouw zou er een in haar kast moeten hebben hangen: een blazer. Het is namelijk een item dat nooit uit de mode gaat en op ontzettend veel manieren te combineren is. Toch dragen we hem meestal lekker simpel met een t-shirt en onze favoriete jeans. Of je nou een basic zwarte blazer in je kast hebt hangen of eentje met een printje, lees verder om 5 nieuwe manieren te ontdekken waarop je dit stijlvolle item gaaf kan combineren.

Over een blouse

Een witte blouse met een donkere oversized blazer erop staat enorm stijlvol. Je hebt laagjes aan waardoor je ook lekker warm blijft. Combineer de blazer en de blouse met een gave skinny of straight jeans. Deze look is heel casual en wellicht ook een beetje mannelijk. Doe er schattige of sexy enkellaarsjes onder, voor een perfecte balans tussen mannelijk en vrouwelijk en je hebt een prachtige, makkelijk te dragen look. Maak je outfit met een trendy trenchcoat; deze staat namelijk heel mooi op een blazer.

Ripped jeans

Heb je een hele nette blazer in je kast hangen? Doe er een ripped of boyfriend jeans onder aan. Ook hier zorg je voor een mooie balans tussen stoer en keurig. De kleur van de blazer maakt ook hier niet uit, zolang je het topje wat je eronder doet neutraal houdt, zoals een simpel wit t-shirt of een nude kleurig kanten topje. Om de outfit sexy te maken doe je er een doorschijnend topje met een bralette onder! Qua schoenen kun je hier ook veel kanten op: sneakers maken het wat meer casual, maar stoere laarsjes of hakken geven ook weer een leuke look.

Op een jumpsuit

Nog zo'n item dat iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben. Een simpel donkere jumpsuit kun je combineren met een blazer in welke kleur dan ook. Ga voor zwart op zwart voor een elegantere look of combineer je donkere jumpsuit met een gaaf gekleurde opvallende blazer. Hakjes eronder voor een chique look of juist sneakers om ook deze look een casual uitstraling te geven.

Als een pak

Het broekpak is helemaal hip nu. Draag een pantalon in dezelfde kleur als je blazer. Heel stijlvol is dit. Ook is het lekker makkelijk 's morgens. Doe er een neutrale trui of simpel t-shirt onder, een paar killer heels of toffe sneakers erbij, opvallende mooie sieraden, een geweldige tas en je hebt echt een top outfit!

Op een maxi rok

Dit is wellicht een wat gedurfdere look. Combineer je favoriete maxi rok met een mooie blazer en weer een simpele trui of gaaf t-shirt eronder. Maak de outfit af met je favoriete enkellaarsjes. Draag je liever een blouse onder je blazer? Vouw dan de uiteindes van de mouwen van je blouse om de uiteindes van je blazer en maak de mouwen wat korter. Dit geeft ook een classy doch edgy look!

Voor het gemak hebben wij alvast onze favoriete blazers uit onze shops gefilterd. Kies je favoriet en bestel ‘m gemakkelijk online!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!