Menu
5 manieren om een sjaaltje te dragen

Sjaaltjes zijn een handig accessoires om wat meer kleur in je outfit te brengen. Ze zijn te verkrijgen in allerlei leuke motieven zoals paysley, bloemenprint, stippen of vele andere kleurrijke soorten. Het is veel meer dan alleen een nek accessoires en wij laten jou zien wat je er nog meer mee kunt!

1. Aan je jeans

Wie zegt dat je altijd een riem moet dragen in je jeans. Wissel het eens af met het dragen van een sjaaltje door je broeklussen heen! Kies voor een vrolijk gekleurd printje om je broek op een stylish manier omhoog te houden. Past het sjaaltje net niet helemaal om je jeans heen? Dan kan je het sjaaltje knopen om een van je voorste broeklussen.

2. Als armband

Het zou ook leuk zijn om je sieraden om je pols eens te vervangen met een sjaaltje. Dit is toch net weer even wat anders dan een standaard armbandje en het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit!

3. Om je kraag

Heb jij een mooie blouse met kraag aan? Ook hier past een sjaaltje perfect bij! Vouw je kraag omhoog en bind je sjaaltje om je nek heen. Hierna vouw je de kraag weer omlaag zodat het sjaaltje zichtbaar is bij de opening van je kraag. Super makkelijk om te doen en het ziet er ook nog eens chique uit!

4. Als hengsel aan je tas

Iets wat we ook regelmatig zien terugkomen is het sjaaltje gedraaid om je tas hengsel heen. Sommige kleine tasjes komen zelfs al met het sjaaltje eromheen gevouwen voor een kleine extra toevoeging. Hoe leuk zou het zijn als je dit gewoon zelf met je tassen deed! Kies voor een leuk kleurtje die net even afsteekt van bijvoorbeeld je zwarte tas en je hebt ineens een heel nieuwe tas.

5. Verwerken in je kapsel

Een sjaaltje is super veelzijdig en je kan er dan ook van alles mee. Zo kan je een sjaaltje ook heel leuk in je haar verwerken op vele verschillende manieren. Je zou hem om je hoofd heen kunnen wikkelen als bandana, verwerken in je vlecht of het sjaaltje knopen om je staart heen als afwerking voor een net wat speelsere coupe.

Zelf een sjaaltje knopen op verschillende leuke manieren? Bekijk dan onze collectie sjaaltjes eens!


Terug naar Tips & Tricks