Menu
5 Fashion hacks you need to know

Wanneer het op fashion neerkomt kan een vrouw nooit voldoende hacks hebben. Dat is vast ook waarom er jaarlijks weer een lading aan handige foefjes op het internet verschijnt. Ideaal om je items langer goed te houden, broeken strakker te maken of je outfit net wat meer te laten stralen. Daarom behandelen wij hier onze 5 favoriete fashion hacks zodat jij deze direct toe kan passen in jouw garderobe!

1. Ladders in je panty zijn zó 2020

De panty is misschien wel het meest gehate én meest geliefde kledingstuk in de garderobe van een vrouw. Met een levensduur van zo’n 3 uur zijn het niet echt items om gehecht aan te raken. De kleinste beweging veroorzaakt een ladder waardoor het hele ding nutteloos wordt. Gelukkig is er een heldin ergens op de wereld die ons een hack heeft geleerd om deze ladders tegen te gaan! Het enige dat je hoeft te doen is je nieuwe panty in de diepvries te leggen. Ja je hoort het goed. De kou maakt de vezels sterker waardoor de panty minder snel zal scheuren in de toekomst, jay!

Vergeet alleen niet om je panty te ontdooien voordat je deze wil dragen, anders wordt het nogal frisjes.

2. De tip om de gap bij je favo jeans tegen te gaan

Het creëren van een baggy look met je favo jeans. Waarom lijkt het alle insta influencers zo goed af te gaan terwijl het er bij ons uitziet als een of andere zak. Nouu, daar is dus een hele goede reden voor. Want om je waist mooi aan te laten sluiten (en niet baggy te zijn net als de rest van de broek) wordt vaak een schoenveter gebruikt! En eigenlijk werkt het echt super simpel. Je haalt de schoenveter door de twee riemlussen aan de achterkant van je broek. De middelste sla je over! Knoop deze bij elkaar en tuck hem achter aan de binnenkant in je broek. Nu heb je direct een perfect waist!

3. Eindelijk geen jeans meer passen in de winkel!

Misschien heb je hier ondertussen al van gehoord, wij vinden deze hack in ieder geval geweldig! Want er is eindelijk een hack bedacht om je jeans te passen zonder deze daadwerkelijk aan te hoeven trekken. Je pakt namelijk de waist van je jeans vast en houdt deze rondom je nek. Past dit? Dan past het hoogstwaarschijnlijk ook goed bij je middel!

Deze hack is perfect in tijden van Corona waar de pashokjes in de winkels niet gebruikt mogen worden! Zo kun jij alsnog even de fit checken tijdens je winkelafspraak. Voorkomt weer wat teleurstelling als je thuis komt.

4. Strapless BH vergeten voor een feestje?

Niets is vervelender dan het dragen van een off-shoulder top terwijl je je favo strapless bh bent vergeten! Daarom is er iemand met een geweldige hack gekomen om dit te faken, en het werkt perfect. Je verlengt beide bh bandjes tot volledige lengte en kruist deze over je hoofd en arm heen (oké, dit is misschien even wurgen… Maar het is het waard, promiss!). Vervolgens kruis je beide bandjes over je bh en tuck je de uitstekende bovenkant van je cups hieronder. Mochten de bandjes op dit punt nu net even te lang zijn kun je ze altijd weer een stukje aantrekken naar eigen wens. Gegarandeerd dat dit de hele dag blijft zitten!

5. Tuck je sweater in als een pro

Cropped sweaters zijn helemaal de rage op het moment. Alleen hoe krijg je nu die cropped look met een oversized sweater? Wanneer je deze in je broek of rok wil dragen krijg je gegarandeerd een bobbel, niet erg modieus. Gelukkig komt ook hier de schoenveter weer perfect van pas, een item dat we allemaal in huis hebben gehaald na hack nummer 2 natuurlijk (of uit een oude schoen getrokken). Deze keer strik je de veter om je middel, over je sweater heen. Trek vervolgens aan de bovenkant van je sweater zodat de onderste helft steeds hoger komt te zitten. Heb je de gewenste fit bereikt? Vouw dan de bovenkant over de veter een en voilà , de perfecte manier om je sweater te tucken zonder bobbel.

Zó, nu ben je weer helemaal up to date in de fashionista world. Waar het internet wel niet goed voor is! En nu? Wel, ik ben vast mijn vriezer in aan het laden met panty’s en een doos schoenveters aan het shoppen. Ga jij hetzelfde doen?

Terug naar Tips & Tricks