Menu
4x trendy looks met maxi rokken

Nog even geduld tot we afscheid kunnen nemen van de regenachtige dagen en de eerste zonnestralen mogen verwelkomen. In het voorjaar beginnen maxi rokken tevoorschijn te komen. Super handig wanneer je benen nog niet genoeg zonlicht hebben gezien. Ook ideaal wanneer je een luchtig item wil dragen op plekken waar te veel bloot niet gewaardeerd wordt, bijvoorbeeld op je werk. Of gewoon voor elke andere gelegenheid! Er zijn veel verschillende maxi rokken waar diverse looks mee te creëren zijn. De rok kan vrouwelijk en tegelijkertijd heel casual zijn. 4 van mijn favoriete looks zijn Sporty, Festival, Beach en Summer Nights.

Maxi rokken voor een sporty look

Het is heel easy om een sporty look te creëren met maxi rokken. Rock het met een casual shirtje en een paar toffe sneakers en je outfit is in principe al compleet. Je kan je outfit natuurlijk altijd een boost geven met leuke accessoires. De maxi rok zelf hoeft totaal niet casual te zijn, denk maar eens aan een plisse rok. Dit model past goed bij meerdere stijlen waaronder Sporty. Maxi rokken die (deels) gemaakt zijn van mesh, faux leather en denim passen ook leuk bij deze stijl!

Festival vibes

Het festival season lijkt tegenwoordig net een runway. Je ziet de tofste en meest gewaagde outfits voorbij komen. Zelf wil je er natuurlijk ook fashionable bijlopen. Dat kan heel eenvoudig met maxi rokken! Om lekker vrij te kunnen swingen tijdens het festival kan je het beste kiezen voor een los vallende rok. Maxi rokken met mesh, dierenprintjes en ruches geven je toch wel echt die festival vibe. Net zoals funky boots of sneakers. Omdat de rok 2/3 van je lichaam bedekt kan je voor de bovenkant los gaan met accessoires. Match het met een leuke bumbag, zonnebril, bovenarm armband of een lichaamsketting.

Last minute nog een festival outfit nodig? Bestel je maxi rokken dan online! Tip: bestel er meerdere en kijk welke je het leukste vind. Terugsturen kan altijd.

Summer nights

Een van de leukste dingen aan de zonnige periodes van het jaar zijn de lange avonden. Heerlijk met vriendinnen naar een terras of gezellig bijkletsen in de tuin onder genot van een gin tonic. Ook tijdens deze avonden wil je een een leuke outfit rocken. Je raad het al, maxi rokken zijn ook super leuk voor deze avonden. Denk aan plisse maxi rokken of een maxi wikkelrok, comfy én trendy. Of wat dacht je van A-lijn maxi rokken? Super cute voor de zwoele zomeravonden. Je kan het matchen met een shirtje of leuke blouse.

Let's go to the beach

Op het strand wil je een zo comfortabel mogelijke outfit. Kies daarom voor soepel vallende en koele stoffen zoals katoen. Houd er ook rekening mee dat je lichte kleuren kiest zoals pasteltinten of nude kleuren. De maxi rok zelf mag best casual zijn. Draag er een wit shirtje en slippers of sandalen bij en de basis van je outfit is compleet. Kies voor leuke sieraden met schelpjes of draag er minimalistische accessoires bij. Rieten tassen zijn ook nog steeds een ideaal item voor een beachday.

Own jij al een van de maxi rokken voor de upcoming summerdays? Bekijk de rokken van YouStyle en shop de leukste maxi rokken online!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.