Menu
4x stoere voorjaars spijkerjurken

Denim is dé stof die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. De stof is tijdloos en kan altijd. Iedereen heeft minstens een jeans in de kledingkast. Voortaan worden steeds meer items van spijkerstof gemaakt. Denk maar eens aan een denim rokje of spijkerjasje. Ook een denim jurk hoort in het rijtje thuis. Een spijkerjurkje is helemaal hot voor het voorjaar! Lees hier de leukste denim looks

Oversized denim overhemdjurk

Denim overhemden zijn zowel bij vrouwen als mannen razend populair. Dat komt ook totaal niet als een verrassing, want het item is mega trendy. Voor een ietwat vrouwelijkere look kan je ook voor de denim jurk variant gaan. In principe is deze precies hetzelfde alleen een stukje langer. Oversized denim overhemdjurkjes zijn perfect voor een stoere look dit voorjaar. Voor een extra tough look kan je voor een grijze acid wash en/of een onafgewerkte zoom kiezen. Draag er grote ring oorbellen en sneakers bij en jouw badgirl outfit is finished.

Denim cami-jurk

Een denim cami-jurk is ook een toffe variant. Dit spijkerjurkje is ideaal voor zowel het voorjaar als de zomer. Tijdens de lente kan je er nog een basic top onder rocken. Een zwarte of fishnet panty maken de outfit extra stoer. Wanneer de temperaturen oplopen kan je enkel het spijkerjurkje dragen.

Denim jurk in jacklook

Een spijkerjurkje met een jacklook is onwijs trendy en stoer! Mocht je hem kunnen scoren, ga dan voor de variant met geknepen naden aan de voorkant. De naden accentueren je taille namelijk mooi, maar je taille kan je ook op andere manieren accentueren. De denim jurk is ook verkrijgbaar met een ceintuur, super sexy! Je kan de look compleet maken met funky sneakers, maar ook bikerboots staan hier erg tof bij.

Denim overgooier

Last but not least hebben we de denim overgooier. Wederom een super trendy en stoere denim jurk. Net zoals bij de cami jurk kan je hier een basic top onder dragen. Het geeft ook een onwijs tof effect als je er een mesh top onder rockt! Voor een stoere én sportieve look zou je er zelfs een sport bh onder kunnen dragen. Gym wear is namelijk al een tijdje niet meer enkel om in te zweten tijdens een work out.

Own jij al en stoere denim jurk voor het voorjaar? Bekijk het aanbod spijkerjurken van YouStyle en shop jouw denim jurk hier!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.