Menu
4x de perfecte jeans voor korte benen

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een paar lange benen en kleine vrouwen zullen het 'broekenprobleem' dan ook vast wel begrijpen. Vind je net een té gekke jeans, sleurt 'ie weer tot ver over je hak op de grond.. Gelukkig zijn er ook een paar handige broeken voor korte benen die perfect bij je lengte passen en je benen optisch langer laten lijken. Onder het motto 'klein maar fijn' zochten wij de 4 perfecte jeans voor korte benen voor je uit waarmee je binnen no time die endless legs hebt. Watch & learn!

High waisted

Een jeans met hoge taille zit niet alleen super comfortabel, maar zorgt ook nog eens voor lange benen. Doordat je broek hoger in je taille begint haal je als het ware een paar centimeter van je bovenlichaam 'af' en plak je ze aan je onderlichaam erbij. Beetje valsspelen kan geen kwaad ;-).

Dames Sjaal Antarctica - Jeans blauw Dames Sjaal Antarctica - Jeans blauw v.a. € 79,95.- Bekijk product
Dames Muts Lapland - Jeans blauw Dames Muts Lapland - Jeans blauw v.a. € 39,95.- Bekijk product
Dames sjaal lang effen 95# BLUE JEANS Dames sjaal lang effen 95# BLUE JEANS v.a. € 12,75.- Bekijk product
Dames handschoenen Jeans Blue voor Touch Screen Dames handschoenen Jeans Blue voor Touch Screen v.a. € 19,95.- Bekijk product

Cropped jeans

Waar je vroeger dacht dat je broek net wat te klein en te kort was, is het tegenwoordig helemaal hot om je broek niet tot aan je enkels te laten lopen maar om 'm cropped te dragen. Cropped jeans zijn de perfecte jeans voor korte benen; ze laten je benen meteen een stukje langer lijken. Want hoe meer been je ziet, hoe langer je benen lijken en dat is nou net wat jij wilt.

Broeken zonder wassing

Door een jeans zonder wassing te dragen lijken je benen meteen een stuk langer. De wassing zorgt er namelijk voor dat het geheel wordt onderbroken en dat kun jij dus beter voorkomen. Broeken zonder wassing zijn niet alleen de ideale jeans voor korte benen, maar laten je benen ook nog eens slanker lijken. Erg handig dus!

Zwarte broeken

And last but zeker not least: zwarte broeken. Een zwarte broek kun je werkelijk bij ieder item dragen en is óók nog eens een perfecte broek voor korte benen. En om je benen nóg optisch langer te laten lijken, is zwart op zwart een perfect match. Doordat je outfit bestaat uit één kleur loopt je lichaam in geheel over en dat zorgt er weer voor dat je langer lijkt.

Reistas voor vrouwen | Weekend Bag Vrouwen Reistas voor vrouwen | Weekend Bag Vrouwen v.a. € 79,00.- Bekijk product
Wanten Vrouwen Wanten Vrouwen v.a. € 13,95.- Bekijk product
Must Handschoenen Vrouwen Must Handschoenen Vrouwen v.a. € 43,96.- Bekijk product
Jira Sjaal Vrouwen Jira Sjaal Vrouwen v.a. € 19,95.- Bekijk product

Liggen deze jeans voor korte benen nog niet bij jou in de kast? No worries! Wij hebben de leukste jeans uit onze shops gefilterd zodat jij alleen nog maar een paar keer hoeft te klikken en ze zijn aan je garderobe toegevoegd. En natuurlijk zijn er naast broeken voor korte benen ook andere trucjes waarmee je jouw benen langer én slanker laat lijken. Lees ze hier.

Terug naar Tips & Tricks