Menu
4x Back-to-school looks

Helaas is het einde van de zomervakantie alweer in zicht en mogen we weer (bijna) terug de schoolbanken in. Dat betekent een nieuwe klas, nieuwe lessen en natuurlijk.. nieuwe back-to-school looks! Geef je kledingkast maar een grote schoonmaak en vul 'm aan met de leukste outfits waarmee jij de eerste schooldag zeker zult shinen! Benieuwd welke looks je zeker moet proberen? Wij geven je 4x outfitinspiratie voor de leukste back-to-school looks.

Mom jeans

Helemaal hot dit moment: de mom jeans! Combineer deze jeans met een leuk blouseje, topje of shirtje, trek er een leuk paar sneakers onder en je look is al compleet. Met een goede mom jeans spring jij er sowieso uit op de allereerste schooldag!

Streepjes

Ze zijn al een tijdje hot en nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld: streepjes! Blauw met wit, zwart met wit, rood met wit of allerlei kleuren; het kan allemaal. Houd de rest van je outfit rustig en maak je outfit af met wat bijpassende accessoires. Ga jij voor een streepjes blouse, shirt of toch een broek?

Jurkje

Blijf jij nog liever in de zomerse sfeer? Show je graag je zongebruinde benen? Trek dan een leuk en net jurkje aan met eventueel een leuke blazer erover, sneakers eronder en klaar!

Comfortabel & hip

Als je weer terug naar school gaat, wil je natuurlijk wel een outfit aan die comfortabel zit. De perfecte outfit? Een leuke jeans, casual shirt en bijpassende loafers. Maak je outfit eventueel nog af met een leuk sieraad en je bent klaar voor de eerste schooldag!

En bij zo'n leuke outfit hoort natuurlijk ook een toffe tas! Bekijk hier de leukste back-to-school bags van dit moment!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.