Menu
4 manieren om een skort te combineren!

Tijdens de warme dagen dragen we het liefst een rokje of een short. Vind je nou ook dat een mini rokje meestal net iets te kort is? Dan een is een skort iets voor jou! Een skort is een skirt en short in één. Zo lijkt het aan de voorkant een rokje maar aan de achterkant een short. Op deze manier hoef je dus niet bang te zijn dat je rokje te kort is! Lees hieronder een paar handige stylingtips voor de skort.

Draag een panty onder je skort

Een skort zie je net als een rok of een short het vaakst terugkomen in de zomer, maar dit hoeft helemaal niet! Je kun je skort ook gemakkelijk in de winter of herfst dragen met een zwarte panty eronder. De meest geschikte skorts voor de winter zijn skorts die zwart van kleur zijn of van een (nep) leren materiaal. Verder kun je dit vervolgens combineren met een coltruitje of als je het wat meer casual wilt maken kun je het ook combineren met een oversized sweater. Doe er vervolgens nog een paar leuke laarsjes onder en je bent helemaal ready to go!

Draag je skort met een strakke top

Wanneer je skort wat wijder valt is het leuk om er een strakke top op te dragen. Op deze manier zorg je voor balans in je outfit en creëer je meteen een taille. Eigenlijk zijn vrijwel alle strakke tops geschikt, van een off shoulder, een hempje, een crop top tot een top met lange mouwen, alles is goed. Vervolgens kun je het met de keus van je schoenen zo classy, casual of stoer maken als je zelf wilt!

Banned - TIE DYE CROP TOP Crop top - 2XL - Rood Banned - TIE DYE CROP TOP Crop top - 2XL - Rood v.a. € 24,94.- Bekijk product via bol.com
Roze Crop Top Roze Crop Top v.a. € 49,95.- Bekijk product via bol.com
Blauwe Crop Top Blauwe Crop Top v.a. € 49,95.- Bekijk product via bol.com
Top Lou/blauw/Crop top Top Lou/blauw/Crop top v.a. € 34,95.- Bekijk product via bol.com

Draag je skort met een oversized top

Wanneer je skort iets strakker zit is het leuk om er juist een oversized top op te dragen in plaats van een strakke top. Zo kun je er voor kiezen om er op koudere dagen een oversized sweatshirt of hoodie op te dragen en op de warmere dagen een oversized T-shirt. Maak de outfit vervolgens of door er leuke boots onder te dragen!

Draag een jasje op je skort

Op de koudere dagen kun je er ook voor kiezen om een jasje op je skort te dragen. Met een jasje kun gelijk je outfit stylen tot een classy, stoere of casual outfit. Je kun hierbij denken aan een oversized blazer voor de classy outfit, een leren jasje voor de wat stoerdere outfit en een spijkerjasje voor de casual outfit. Kijk hierbij goed of de skort wijder valt of juist wat strakker. Wanneer de skort namelijk wat strakker valt is het het leukst om er een wijdere jas op te dragen. Valt je skort juist wat wijder? Draag er dan een iets gedetailleerdere jas op!

MS Mode Blazer Blazer MS Mode Blazer Blazer v.a. € 69,99.- Bekijk product via bol.com
MS Mode Blazer Blazer met knoopsluiting MS Mode Blazer Blazer met knoopsluiting v.a. € 69,99.- Bekijk product via bol.com
MS Mode Blazer Double-breasted blazer MS Mode Blazer Double-breasted blazer v.a. € 69,99.- Bekijk product via bol.com
MS Mode Blazer Rechtvallende blazer met linnen MS Mode Blazer Rechtvallende blazer met linnen v.a. € 64,99.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Style tips