Menu
4 manieren om een oversized sweater te combineren

Bij een oversized sweater denk je misschien al snel aan een comfortabele outfit die je alleen thuis draagt, maar dit is helemaal niet nodig! Er zijn vele manieren hoe je een oversized sweater kunt combineren waardoor je gewoon stijlvol de deur uit kan. Bekijk hieronder 4 manieren hoe je een oversized sweater kunt combineren.

Mom jeans

De mom jeans is al tijdje een grote trend. Als je je oversized sweater hierop combineert creƫer je meteen een stoerdere outfit. Je zou je outfit eventueel nog stoerder kunnen maken door het te combineren met een leren jas. Nog een andere optie is om het te combineren met een lange nette jas. Door voor een lange nette jas te gaan maak je je outfit namelijk net iets vrouwelijker.

Losse broek

Wil je helemaal met een comfortabele look de deur uit kun je je oversized sweater ook combineren met een losse broek. Ook dit kun je vervolgens combineren met een lange nette jas. Dit maakt je outfit namelijk gelijk een stuk vrouwelijker en stijlvoller, ondanks je alleen maar losse kleding draagt. Doe er nog een leuke tas bij en je bent helemaal ready to go!

Leren broek

Je zou je oversized sweater ook kunnen combineren met een leren broek. Dit maakt je outfit namelijk vaak wat spannender dan dat je voor een normale skinny jeans zou gaan. Doordat de materialen van een leren broek en een oversized sweater verschillend zijn, vallen beide kledingstukken meer op. Je hebt deze broeken van echt leer tot imitatieleer. Het maakt in principe niet uit wat voor leren broek je draagt zolang het er maar eruit ziet als een leren broek. Door deze broek te combineren met een oversized sweater kun je ondanks de sweater nog steeds stijlvol de deur uit.

Oversized sweater als jurk

Als je oversized sweater lang genoeg is kun je deze ook als jurk dragen. Dit kun je vervolgens combineren met overknee laarzen. Zo is je outfit nog steeds erg comfortabel maar tegelijkertijd ook stijlvol. De overknees bedekken een groot deel van je benen dus zou je niet perse een panty hoeven dragen op een koude dag. Mocht je het wel te koud vinden kun je er natuurlijk alsnog voor kiezen om er een panty onder te dragen.

Terug naar Style tips