Menu
3x looks met lange vesten

De lente is begonnen en de temperaturen worden langzaam aangenamer. Overdag is de winterjas eigenlijk al niet meer nodig, maar een shirtje is weer net te fris. Op zoek naar een item dat je lekker warm houdt en tegelijk super stylish is? Dan is een lang vest precies wat je nodig hebt! Deze kan je namelijk eindeloos combineren voor allerlei diverse looks, oftewel een must have in je kledingkast.

Lange vesten voor een casual vibes

Een lang vest is een prima item voor een alledaagse look. Er zijn wel meer dan honderden lange vesten voor dames waar je uit kan kiezen. Even snel naar de winkel, een schooldag of lunchen met vriendinnen? Combineer het item dan samen met een jeans en een basic top zoals een T-shirt. Draag er stoere boots of sportieve sneakers onder. ‘Casual’ staat niet gelijk aan ‘saai’, je kan je outfit nog steeds afmaken met een leuke tas en accessoires.

Style jouw chique look

Staan er gelegenheden in je agenda die vragen om een chique look? Ook dan kan een lang vest een goede basis zijn voor je outfit. Wat dacht je van een aansluitende jurk met een (nét wat) langer vest eroverheen? Zwarte lange vesten voor dames kunnen in dit geval áltijd. Als je niet zo van jurkjes houdt, kan je ook een chique look creëren met jeans. Combineer een lang vest met cami tops, er zijn veel cami tops verkrijgbaar met een elegante touch. Tops van zijde of met details van kant bijvoorbeeld. Maak je look compleet met elegante enkellaarsjes of sexy pumps.

Ga voor voor een sporty feeling

Sporty vibes creëer je simpel met een lang vest met capuchon en eventueel een rits. Een capuchon geeft je look namelijk snel een sportieve uitstraling. Er zijn een hoop lange vesten voor dames met capuchon én rits, maar ze zijn ook verkrijgbaar zonder rits. Ook deze lange vesten zijn ideaal voor een sporty look. Draag hem met een jeans, zwarte broek of legging. Leggings met een verticale zijstreep zijn trendy én sluiten helemaal aan bij deze look. Je kan er vrijwel elk shirtje onder dragen. Vergeet de outfit natuurlijk niet compleet te maken met sportieve sneakers!

Heb jij al leuke lange vesten waar je verschillende looks mee kan stylen? Bekijk het aanbod vesten van YouStyle en shop jouw lange vesten hier!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.