Menu
3x looks met gebreide vesten

Gebreide vesten zijn een echte must have en behoren in iedere damesgarderobe. Nu de dagen weer korter worden en de nachten langer en tegelijkertijd de temperaturen afnemen, komen gebreide vesten goed van pas. Een gebreid vest houd je warm en is ook nog eens super stijlvol. Bovendien kan je het eindeloos combineren waardoor je verschillende looks kan creëren. Twijfel je hoe je jouw gebreide vest kunt combineren? Laat je inspireren door de style tips van YouStyle!

 

Gebreide vesten voor een casual look

Gebreide vesten zijn eindeloos te combineren en daarmee ideaal voor iedere gelegenheid. Toch worden ze vooralsnog het meest gedragen bij een casual outfit. En laten we eerlijk zijn: zo komen de gebreide vesten ook het meest tot zijn recht. Een opvallend gebreid vest combineren met een simpele top, een jeans en een paar gympen of boots laat het vest opvallen. Je kan ervoor kiezen om lange gebreide vesten te dragen. Zo kan je het vest ook gebruiken als jas wanneer je even snel de deur uit moet. Wil je eens iets anders? Denk dan eens aan een flared jeans. Het is een spijkerbroek met broekspijpen die steeds wijder uitlopen. Ben je er nog niet over uit hoe je je flared jeans kan combineren en ben je op zoek naar outfit inspiratie met een flared jeans? Je leest er alles over in onze blog.

 

Gebreide vesten voor een zwoele zomeravond

Wie dacht dat gebreide vesten enkel geschikt zijn tijdens de wintermaanden heeft het mis. Tijdens de zomermaanden kan het in de avond nog wel eens flink afkoelen. Dan kan een gebreid vest de ideale uitkomst bieden. Bovendien staat het super fashionable bij je zomerse outfit. Er zijn diverse gebreide vesten te vinden, zowel korte als lange gebreide vesten en in iedere kleur. Als je het gebreide vest combineert met een short zit je vrijwel altijd goed. Kies dan wel een perfecte short voor jouw figuur. Maak je outfit af met een simpele top en een paar slippers. Je kan er ook voor kiezen om het vest met een maxi rok te combineren voor de ultieme vrouwelijke uitstraling. Kies voor een maxi wikkelrok of een A-lijn maxi rok voor een avond op het terras of een dagje naar het strand. Zo zijn er nog veel meer trendy looks met maxi rokken. Benieuwd? Ontdek ze dan in onze blog!

Gebreide vesten voor een chique look

Wil je je gebreide vest dragen tijdens een fancy gelegenheid? Geen probleem! Combineer het vest met een kanten body. Een body is een one piece die je aan de onderkant vast maakt met drukknoopjes. Met een body zijn opgekropte truitjes verleden tijd. Een kanten body zorgt ervoor dat jouw outfit een chique en stralende uitstraling krijgt. Je kan jouw gebreide vest en kanten body combineren met een high waisted pantalon voor de ultieme chique outfit. Maak je outfit compleet met een paar hakken en mooie opvallende accessoires. Zo steel jij ongetwijfeld de show!

Voor welke look met gebreide vesten ga jij?

Terug naar Style tips