Menu
3x fashionable looks met cropped jeans

Er zijn tijden geweest dat we massaal onze jeans oprolden. Dit werd zowel voor praktische redenen gedaan, omdat de broek gewoon te lang was, als voor modieuze redenen. Dat is nu niet meer nodig, want de schaar gaat er (letterlijk) in. Cropped jeans zijn ideaal voor het voorjaar. Je kan ze op diverse manieren matchen en zo verschillende looks stylen.

Sporty in cropped jeans

Als je van een sporty look houdt, zijn cropped jeans dé jeans voor jou! Combineer een cropped skinny jeans met toffe sportsokken. Velen proberen sokken juist te verbergen door zo laag mogelijke sokken of helemaal geen sokken te dragen, maar voor deze look mogen ze geshowd worden! Het geeft juist een toffe look wanneer het logo van het sportmerk zichtbaar is. Ook leuk om een (oversized) T-shirt met het logo van hetzelfde merk op de cropped jeans te dragen. Combineer een lichte cropped skinny jeans met witte sportsokken en witte sneakers voor een clean sporty outfit. Of maak je outfit compleet met funky kleurrijke sneakers.

Chique de friemel

Cropped flare jeans zijn perfect voor een chique look. Style de jeans met een paar killer heels of enkellaarzen mét hak en je krijgt er prachtig lange benen voor terug. Pumps of enkellaarsjes van zwart leer zijn altijd een goede keuze. Je kan je outfit compleet maken met een elegante blouse. Als de temperaturen oplopen kan je er ook voor kiezen om je cropped flare jeans te combineren met een camitop. Fluwelen tops brengen je look naar the next level.

Bohemian vibes

Bohemian looks zijn al een tijd geliefd en zullen voorlopig niet verdwijnen uit het straatbeeld. Deze look kan je zowel met een cropped flare jeans als een cropped skinny jeans stylen. Bij de style horen schoenen waar je een vrij gevoel van krijgt. Sandalen, in diverse kleuren en modellen, zijn dé perfecte schoenen voor deze look. Kies voor sandalen gemaakt van suéde, leer of raffia voor een natuurlijke look. Espadrilles matchen ook super bij de boho look. Een zijn met de natuur is waar bohemian voor staat. Vandaar dat deze schoenen er perfect bij passen. Met een cropped jeans komen deze nog meer tot hun recht. Omdat er een groter deel van je enkels zichtbaar is, is het ook super leuk om je enkelbandjes tevoorschijn te halen.

Heb jij al cropped jeans in je kledingkast hangen om fashionable looks mee te stylen? Bekijk het uitgebreide assortiment jeans van YouStyle en shop jouw cropped jeans hier!

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.