Menu
3x Dr. Martens outfit

Wie kent ze niet? De welbekende Dr. Martens zijn de laatste tijd bezig met een opmars onder de modemeisjes. De laarzen en schoenen zijn in 1947 ontworpen in Duitsland door een legerarts. Populair waren ze toen vooral bij politieagenten, fabrieksarbeiders en postbodes. Later zagen we dat ook veel punkers deze schoenen gingen dragen. En nu zijn ze zelfs populair in deze tijd, bij jou en mij! Maar hoe combineer je ze? Lees hieronder hoe je je Dr. Martens outfit super leuk kan maken.

Stijlvol en veelzijdig

Dr. Martens kun je onder verschillende outfits dragen. Ze zijn super stijlvol en veelzijdig, voor elk jaargetijde. Draag ze onder een zwart rokje met een stoer shirtje, een skinny jeans met een dikke trui erop, een boyfriend jeans met daarop een blouseje of draag ze onder een schattig, luchtig zomerjurkje. Ook voor heren is een Dr. Martens outfit stijlvol. Deze booties geven hem een nonchalante uitstraling. In combinatie met een net blouseje of een mooi vestje ziet hij er super aantrekkelijk uit.

Welke laarzen passen het best bij jouw benen? Wij leggen het je uit!

Voor de kleinste DM-lovers

Deze laarsjes staan super stoer bij kleine meisjes en jongens. Doordat de laarsjes een flexibele, verlijmde zool hebben, belemmert dit de groeiende voeten niet. Ook zijn ze makkelijk aan- en uit te trekken door de rits aan de binnenzijde. Maak de Dr. Martens style voor de kinderen compleet onder een skinny broekje, een maillot of legging en het ziet er stoer, maar ook schattig uit!

Celebrities met Dr. Martens style

Girl crush Jessica Alba is ook een enorme fan van Dr. Martens. In 2010 begon zij al met het dragen van deze stoere schoenen. Onder een strakke skinny jeans met een casual-chic vestje erover, rockt zij deze schoenen. Ook draagt ze ze met een zakelijke blazer en zelfs in de zomer is deze celebrity te zien met een Dr. Martens outfit: een kleurig, vrolijk shirtje, een denim broekje en daaronder een mooi paar Dr. Martens in een rode kleur.

Wat vind jij van Dr. Martens? Ben je een lover of een hater? Hoe zou jij de Dr. Martens style dragen?

Terug naar Style tips