Menu
3x bandana haarband look

De haarband bandana, het was dé zomertrend van 2018. Hij werd gespot op elk festival, strand, en bij de bekendste fashionbloggers en influencers over letterlijk de hele wereld. En het leuke is, hij is niet meer weg te denken!

Bandana haarband dames

De bandana haarband stond altijd meer bekend als een stoer accessoire voor jongens, met dat 'rockband' imago. Dat is nu verleden tijd. Stoer blijft ie zeker, maar dat hoeft niet. Hij kan ook juist een hele lieve uitstraling hebben, denk maar eens aan een lekker bloemenprintje.

Missing part of the outfit

Deze festival musthave is ook lekker divers, je kan hem op tientallen manieren dragen en ze komen in allerlei kleuren, patronen, en materialen. Het is de bedoeling dat je je juist niet inhoudt met dit accessoire. Dit is nu nét 'the missing part of the outfit', dus ga voor dat tijgerprintje!

How to wear?

Allemaal leuk en aardig denk je nu, maar hoe draag ik hem nou? De haarband bandana is eigenlijk niets meer dan een simpel sjaaltje. Het is voor de eerste look wel van belang dat je hem op de juiste manier vouwt; dit doe je door de bandana eerst diagonaal te vouwen. Vervolgens rol je hem als het ware op vanaf de langste zijde. Haal hem nu onder je haar door (of over door) en knoop hem voor op je hoofd, nu heb je de 'Pin Up style'. Een andere populaire stijl is de 'Scarf It!' Hierbij knoop je hem om je staart of knot. Dit maakt jouw staart nét dat beetje interessanter. 'The Rock and Roll'is daarentegen wat stoerder, maar ideaal wanneer je een bad hair day hebt. Je gebruikt de bandana als het ware als een hoofddoekje. Het enige wat je moet doen is hem 1 keer dichtvouwen, van punt tot punt, en hem zo op je hoofd leggen, knoop nu de linker en rechter punt achter op je hoofd samen en voilà! Je bent summerproof!Terug naar Must haves