Menu
3 ringen voor verschillende gelegenheden

Ringen zijn een van de meest populaire sieraden en dan niet alleen voor vrouwen, want er zijn ook steeds meer mannen die een ring dragen. Het is dan ook een sieraad dat voor allerlei gelegenheden geschikt is. Er zijn ringen voor alledag, ringen voor het behalen van een mijlpaal en ringen voor de liefde. Zo zijn er in elk geval al drie ringen te onderscheiden voor verschillende gelegenheden. Check hieronder welk soort ring het beste een bepaalde gelegenheid past.

Ring voor alledag

Een ring voor alledag is een sieraad dat je in de ochtend om je vinger doet en in de avond voordat je gaat slapen weer afdoet. Bij een ring voor alledag gaat de voorkeur vaak uit naar een subtiel design. Daarbij wordt qua materiaal vaak aansluiting gezocht bij andere sieraden die je draagt. Ben je iemand die dagelijks zilveren oorbellen in heeft dan ligt het eerder voor de hand om een zilveren ring om te doen dan een gouden ring. Een ring voor alledag is er vaak een zonder al te veel opsmuk, maar wel een sieraad dat je outfit compleet maakt.

Ring voor een mijlpaal

Er zijn zo van die gelegenheden die het verdienen om vereeuwigd te worden. Of om een blijvende herinnering te vormen. Daar zijn natuurlijk foto’s en filmpjes van te maken, maar op het gebied van sieraden is er zeker ook een optie. Het is bijvoorbeeld populair om een ring voor het behalen van een mijlpaal cadeau te doen. Daarbij valt te denken aan een ring voor de achttiende verjaardag of voor het succesvol afsluiten van een studie. Er zijn wat dat betreft allerlei mijlpalen in een mensenleven en allerlei mooie ringen, zoals een damesring met zirkonia of een stoere herenring van staal.

Ring voor de liefde

Een ring voor de liefde is natuurlijk echt een speciaal sieraad te noemen. Bijvoorbeeld als het gaat om vriendschapsringen, maar ook om verlovingsringen en trouwringen. Er zijn prachtige ringen verkrijgbaar om de eeuwigheid van de liefde te benadrukken. Dat kan een ring zijn met een steentje of een ring zonder steentje. Bovendien is er van alles mogelijk als het om het materiaal gaat, zoals van titanium tot zilver en van staal tot goud. Draag je al een ring voor de liefde dan is het altijd mogelijk om je partner met een van de vele andere sieraden te verrassen. Bijvoorbeeld met een prachtige ketting en hanger of met mooie oorbellen.

Terug naar Advertorial