Menu
15x toffe back-to-school bags

Helaas loopt de zomervakantie alweer langzaamaan op zijn eind. Over een paar weken is het weer tijd om naar school te gaan. Hoewel we er op dit moment liever nog niet aan willen denken, zijn er toch ook een paar leuke dingen aan school. Zo zie je je vrienden en vriendinnen weer, kun je je nieuwe back-to-school outfits showen en natuurlijk mag een nieuwe schooltas ook niet ontbreken. Om je relaxmodus toch niet helemaal te verstoren, hebben wij een aantal leuke back-to-school bags voor je geselecteerd. Deze shop je gemakkelijk online, vanuit je luie stoel met een cocktail in je hand. Zo kun je ook de laatste weken nog lekker genieten...

Er zijn ontzettend veel soorten tassen geschikt voor school. De rugtas is nog steeds zeer populair en is dan ook handig als je graag je handen vrij wilt hebben. Handtassen zijn tijdloos en schoudertassen draag je tegenwoordig over één schouder of als cross body bag. De mogelijkheden zijn oneindig en daardoor kan het soms best lastig zijn een keuze te maken. Kies daarom voor een tas die groot genoeg is voor al je boeken en je laptop. Ga daarna na wat jij fijn vindt en wat belangrijk is bij jouw tas. Twijfel je nog steeds? Hieronder staan 15 back-to-school bags waarmee jij gegarandeerd stijlvol je schooljaar doorkomt. Welke past bij jou? Veel shopplezier! :)

NOTFOUND

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.