Menu
15x Badpakken onder de €35!

Het is bijna augustus en dat belooft veel mooie zomerdagen. En dat mag ook wel, want na al die regen zijn we wel weer toe aan wat zonnestraaltjes. Bovendien is regen niet iets waar we aan denken bij de perfecte summer '17. We willen op het strand liggen, zwemmen, bruin worden en vooral genieten! En dit doen we maar al te graag in mooie zwemkleding. Deze zomer zijn badpakken weer helemaal in. Natuurlijk hebben we het niet over die standaard badpakken van vroeger, maar over de prachtige modellen van nu. Cut-outs, prints of mooie effen: de leukste badpakken van dit moment vind je bij YouStyle.

Cut-outs

We zagen het al bij tops en jeans, maar ook de badpakken blijven niet achter: cut-outs zijn het helemaal in 2017! Zo geef je je buik ook de kans om lekker bruin te worden!

Prints

De meest uiteenlopende prints en patronen kom je deze zomer tegen, niets is te gek. Dus ben je dol op panterprint, streepjes of schattige bloemetjes? Houd je vooral niet in en show je favoriet op het strand of in het zwembad.

Effen

Zijn prints te druk voor jou en vind je cut-outs nét iets te bloot? Effen badpakken in één kleur zijn de veiligste, maar zeker niet de minste optie. Deze kunnen altijd en zijn ook erg leuk te dragen als bodysuit.

Tip: Ga voor een kleur die je bruiner doet lijken. Zo komt je lichaam nog beter uit!

Al deze prachtige badpakken zijn gemakkelijk te vinden bij YouStyle. Bovendien shop je ze voor voor minder dan €35! Welke vind jij het leukst? Maak jezelf summer proof!

Terug naar Shopping