Menu
12x streepjes onder de €20!

Streepjes zijn al jaren een trend en het lijkt erop dat deze ook nog lang niet uit de mode zullen gaan. Maar waarom zou het ook? Het maakt je basic outfit nét iets leuker, het is easy te combineren en het staat iedereen prachtig. Of je nou voor brede of smalle strepen gaat, voor horizontale of verticale, voor veel of weinig: met streepjes zit je altijd goed.

Vroeger kwamen streepjes vrijwel alleen voor op tops en T-shirts, maar tegenwoordig zie je ze overal in terug. Zoals op lange rokken, jurken en blousejes. Bovendien hoeven kledingstukken met strepen helemaal niet duur te zijn. Daarom hebben wij de leukste musthave streepjesitems voor je geselecteerd. En waar je helemaal happy van wordt: al deze items zijn onder de €20! Bekijk het hieronder en begin meteen met shoppen on a budget. Have fun!

Tip: Ben je op zoek naar matchende schoenen bij je streepjesoutfit? Bekijk hier 15x de leukste espadrilles onder de €30!

NOTFOUND

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.