Menu
12x Platform sneakers

Platform schoenen zijn eigenlijk gewone basic sneakers, maar dan met een zichtbaar dikke zool. Meestal is de dikte van de zool tussen de 3-10 centimeter. De platform sneakers zijn ideaal wanneer jij liever iets langer wenst te zijn, maar daarnaast zijn ze natuurlijk helemaal in! Heb jij deze sneakers al?

Hoe draag je ze?

De plateau schoenen zie je vooral bij hipsters. Het liefste dragen zij deze schoenen met een hoogwaterbroekje erop. In het voorjaar zijn de witte platform sneakers he-le-maal in: draag ze met een basic shirt en een strakke jeans waarvan de pijpen zijn opgerold. Maar niet alleen onder een broek kan je deze schoenen dragen. In de zomer staan de sneakers super leuk onder een kokerrokje of onder een maxi dress! En niet te vergeten: door de hoge zool lijk je langer, waardoor jouw benen er super mooi in uitkomen.

Met je nieuwe schoenen blaren voorkomen? Zo doe je dat!

Allerlei verschillende soorten

De platform schoen kent zijn geboorte honderden jaren terug, maar nu is het weer een hele trend. Tegenwoordig hebben bijna alle sneaker modellen een verhoging. Het aanbod van deze schoenen is enorm uitgebreid: platform sneakers wit tot panterprint in allerlei kleuren. De plateau schoenen zijn er in lage modellen en als high tops, en zelfs met ingebouwde sleehak. Je kan voor de simpele platform sneakers zwart gaan, maar ook lekker gek doen en voor een plateau sneakers met schubben en ritsen kiezen. Een aanrader zijn de Puma platform sneakers, ze lopen super comfortabel en zien er mooi, sportief uit!

Al met al: met platform sneakers maak jij sowieso een fashion statement.

Terug naar Shopping