Home / Blog / Trend watch / 12x cut-out items onder de €30

12x cut-out items onder de €30

Door Soraya - op 30-06-2017 - Update 30-06-2017
12x cut-out items onder de €30

Afgelopen jaren was het vrijwel alleen nog maar bij de jeans te zien, maar nu lijkt het wel alsof ieder kledingstuk eraan moet geloven: een cut-out op één of meerdere plekken in de stof. Blote schouders of een open rug zijn helemaal in en de kans is groot dat ook jij zo'n shirtje in je kast hebt hangen. Maar op steeds meer plekken in de stoffen van kleding gaan we cut-outs zien. Celebrity's geven dan ook graag het voorbeeld. Zo werden Kendall Jenner en Bella Hadid onlangs nog gespot met een cut-out bij de heupen.

Ook bij YouStyle vind je de leukste kledingitems met verschillende cut-outs. En om het je helemaal gemakkelijk te maken, hebben wij vast de 12 leukste cut-out items van dit moment voor je op een rijtje gezet. Allemaal onder de €30! Dus waar wacht je nog op? Bekijk welk cut-out item bij jou past en let the shopping begin!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven