Menu
11 mode musthaves van dit moment

Er zijn weer een aantal musthaves van dit moment gespot die ook zeker in jouw garderobe thuishoren. Ben je benieuwd welke musthaves dit zijn? Scroll snel verder en shoppen maar. En om het voor jou extra makkelijk te maken hebben we alle favoriete musthaves uit onze shops gefilterd. Zo hoef jij alleen nog maar een paar keer te klikken en de items hangen in je kast. Get inspired!

Statement shirts

Shirts met uitgesproken teksten waarmee jouw boodschap zeker overkomt zijn dit seizoen echte must haves. Zet mensen aan het denken of draag 'm gewoon omdat 'ie leuk is. Wij zijn in ieder geval fan!

Lange en wijde mouwen

We zagen de broeken met wijde pijpen weer voorbij komen in het modebeeld en ook de shirts met lange en wijde mouwen zijn terug van weggeweest en horen bij de musthaves van dit moment.

Boyfriend jeans

Ripped, high waist of met een stoere wassing: we zien hem in allerlei varianten voorbij komen. En als je 't ons vraagt moet iedere vrouw er gewoon eentje in haar kast hebben hangen, want deze jeans staat overal mooi bij én is helemaal trending. Voeg wat extra vrouwelijkheid toe door een paar killer heels eronder te dragen en je bent ready to go.

Loafers

Instappers die lekker zitten en er ook nog eens héél modieus uit zien: loafers. Dit zijn de perfecte schoenen voor als je even geen zin hebt om hakken te dragen en sneakers te casual vindt. Tegenwoordig vind je ze in allerlei kleuren en zelfs metallic loafers zijn al gespot. Lekker shinen dus! :-)

Spijkerrok

Denim zal nooit uit de modewereld verdwijnen en datzelfde geldt voor een denim skirt. Dat zien we wel weer: na jaren is de spijkerrok weer terug van weggeweest en alle fashionista's lopen ermee rond. En wij begrijpen heel goed waarom: spijkerrokjes zijn perfect te combineren en maken je outfit zeker niet saai. Combineer 'm met een mooie blouse of oversized trui en ook de schoencombinaties zijn eindeloos. Hakken, laarzen, sneakers en loafers; ze doen het allemaal goed onder 'n denim rokje.

Leather pants

Voor wie dacht dat leren broeken stoer maar niet netjes zijn heeft het mis. Ook met een leren broek kun je een nette outfit maken. De combinatie van een leren broek met een wijde trui en 'n paar gave sneakers eronder is onze favoriet.

Denim jacket

Je hebt het vast al vaker gehoord maar we zeggen het je nog maar 'n keer: denim is en blijft hot. Zo is ook een spijkerjasje één van de musthaves van dit moment waarmee je eindeloos kunt combineren. En vooral nu we dit seizoen denim-on-denim combinaties mogen maken. Dus pak je favoriete denim items bij elkaar en ga voor een complete denim look.

Mini tasjes

Ze zijn niet alleen heel schattig maar ook erg praktisch: mini tasjes. Dé ideale tas tijdens een avondje uit of voor gelegenheden waarbij je eigenlijk niet zoveel mee hoeft te nemen.

Bralette

Draag een mooie bralette tijdens je everyday look een beetje casual zodat het niet té sexy wordt. Combineer 'm bijvoorbeeld onder een oversized trui die een beetje over je schouder valt zodat je de details van je bralette wel te zien krijgt. Ook onder een blouseje valt dit item chique te combineren.

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes alleen tijdens koudere dagen dragen? Nee hoor! Ook in de lente en zomer kun je enkellaarsjes aan, want zelfs onder een jurkje of rok staat dit schoeisel leuk.

Streepjes shirts

Streepjes zijn op dit moment een echte must waarmee je zowel chique, stoer en sportief kunt combineren. Ga safe voor een zwart-witte variant of probeer eens wat andere leuke kleurencombinaties.

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.